חקלאות עירונית - ארוחת שף

תלמידי מגמת אגרואקולוגיה עירונית זכו לסדנא אמתית בת 5 שעות, בה התלמידים ליקטו מרחבי הכפר והכינו מנות גורמה מכל מה שהם זרעו, דישנו, הנביטו, השקו, קינבו (זו פעולה חקלאית ), הדבירו (ידנית כמובן אנחנו לא מרססים) והכי מכל דאגו לגידולים יום ביומו. הקסם נעשה. למנה ראשונה; רוטב גומה( טחינה יפנית) עם פוקצ'ה ותבלינים. לעיקרית; פסטה פסטו בשמן זרעי ענבים , ולקינוח; פבלובה תותי עץ אפגני. ברקע נוגנה מוזיקה איטלקית. יאמי...